Over ons


Over Boomkwekerij & Tuincentrum Leen Konijn

Boomkwekerij & Tuincentrum Leen Konijn is de groenspecialist van Veluwe, gelegen in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Veenendaal. Het ligt op een prachtige locatie te midden van de landerijen achter Kasteel De Bruinhorst in Ederveen. We richten ons volledig op de verkoop van tuinplanten aan particulieren.

Op het terrein vindt u een groot assortiment tuinplanten. Deze staan zowel op alfabet als in aantrekkelijk gecombineerde groepen, wat uitnodigt om er heerlijk doorheen te lopen en rustig uw keuze te maken. Daarbij adviseren wij u graag en denken wij ook met u mee wanneer het gaat om uw hele tuin of een groter project.

Veel klanten uit de wijde omgeving en daarbuiten weten ons inmiddels te vinden en komen steeds weer terug vanwege ons brede assortiment, de uitstekende kwaliteit en de prettige persoonlijke benadering. Wandel eens binnen, laat u verrassen en maak vooral ook kennis met onze zeer toegankelijke prijzen.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten tuinplanten:

  • Exclusieve bijzondere (lei-) bomen & struiken
  • Haagplanten & heesters / struiken
  • Fruit & klimplanten
  • Vaste planten, siergrassen & varens
  • Mediterrane planten (palmen, olijfbomen, bananen, Lagerstroemia, Italiaanse cypres, etc.

We vinden het vanzelfsprekend dat u een duidelijk en eerlijk advies krijgt. Daar hoort volgens ons een persoonlijke benadering  en klantgerichtheid bij.

Heeft u een vraag?  Bel gerust even met 0318 – 57 18 23 óf 06 – 58 99 00 11. Rogier, Ina & Lia van Tuincentrum Leen Konijn staan u graag te woord. U kunt ons natuurlijk altijd een email sturen. tuincentrum@leenkonijn.nl